Viikko vierähti sukkelaan. Perjantaina olimme kevään viimeisissä halliagilitytreeneissä. Mocca sai (jälleen!) hiulata keppejä, toivottavasti ne vähitellen alkaa sujua. A:ta, siitä lopuksi pussiin ja eteen. Rengasta ja muuria. Siinäpä tärkeimmät. Ihanaa kun koira viihtyy harjoituksissa :)!
Monan kanssa tehtiin rataa, joka sujui suht ok. Kepeillä oli joku kumma rytmihäiriö. Muuten keinu, puomi, A ja muut hienosti, vaikka puomilla pitikin hieman hidastaa. Rengas veti ihmeellisesti puoleensa eikä putki, jonne piti mennä (???). Yleensä putki on ollut se juttu. Voimme päätellä, että ohjaaja teki jotain kummaa, kun Mona käsitti väärin...
Ensi viikko on taukoa, sitten ulkokentälle. Moccan juoksua ei vielä kuulu, puolisen vuotta on nyt ensimmäisestä. Ehtiihän sitä ;).
Lauantai meni aamusta iltaan E-HKK:n agilitykisoissa. Ensin duunarina radalla, sitten turistina pikkuämmän ja Veetin kanssa. Poika tosin kyllästyi aika nopeasti ja poistui kotiin. Moccan kanssa seurattiin tarkkaan kolmosluokat, äippä, isi ja isoveikkakin kisasivat. Piccarainen katseli, kun oli rataantutustuminen ja meinasi hikeentyä ihan totaalisesti, kun huomasi, että toiset pääsivät radalle ja hän ei =D. Suku teki hyvät radat, mutta pienillä epäonnistumisilla, joten palkintopallille ei tällä kertaa ollut asiaa. Kisan jälkeen poikkesivat emäntineen meillä kylässä. Olipas mukavaa jutella, pääasiassa arvatkaas mistä? (Oikea vastaus: Espanjanvesikoirista tietysti!) Tulkaahan taas toistekin :)
Sunnuntaina kävimme aamulenkillä linnunlauluisella harjulla. Aurinko paistoi, joten piti jäädä pihaa siivoilemaan ja tytöt rouskuttivat luita. Illalla mennään vielä hiukan tokoilemaan vesikoiraporukalla, saa nähdä pääseekö pimut pulahtamaan!