Monasta paljastui Toopen vierailun aikana Lady Domina. Mustanpuhuva, pitkäsäärinen, valkohampainen señorita lähestyi useasti (ja uhkaavasti) tanakkaa urosta, muristen kumealla rintaäänellä. Asetti leukansa uroon selän päälle murinan jatkuessa. Uros seisoi hiiskahtamatta paikallaan, uskaltamatta edes kääntää päätään. Domina tuijotti vieressä tuikeasti. Jos Toope rohkaistui siirtämään jalkojaan ennen lupaa, oli Lady Dominan (ääni ja) vimma suunnaton. Muutaman kerran Mona Domina pöllytti Toopen oikein kunnolla. Toope yritti alkuun hangoitella vastaan, mutta ei loppujen lopuksi mahtanut mitään, oli alistuttava... Välikohtauksen jälkeen Toope kulki hyvin pitkälti hissukseen seiniä pitkin. Olipahan hetken aikaa rauha maassa. Luutkin maistuivat taas omissa nurkissaan, kunhan ei tarvinnut kulkea toisen ohi. Ruokailut sujuivat hyvin, tytöt söivät omilla paikoillaan ja Toope eteisessä. Luvan saatuaan. Uloskin lähdettiin luvan kanssa, järjestyksessä. Rutiinit sujuivat siis hienosti. Luulen, että tilanteiden kärjistyminen johtui lähinnä Moccan tulollaan olevasta juoksusta ja sen tuoksusta. Monan mielestä meillä ei kukaan ei saa yrittääkään astua ketään eikä mitään ilman Hänen Korkeutensa suostumusta ja lupaa =D.
Tänään Toope pääsi kotiin ansaitulle levolle viikon kiusausleirin jälkeen ;). Kiva kun kävit Toope! Saat tulla toistekin (jos pojan hermo kestää)!
Sari kävi hieromassa Monaa maanantaina. Moccakin sai "maistiaiset", ja käsittelyn päätyttyä kääntyi Saria päin ja läppäisi tassullaan: "Et kai vielä lopettanut??" Sen verran oli mukavaa pienestä alkuepäilyksestä huolimatta. Toope yritti ängetä akan kainaloon käytävän puolelta. Naisväki piti kuitenkin huolta, että pojalla ei ollut asiaa hierontakammariin. Toopen ilme muistutti Shrek-elokuvan Saapasjalkakissan surkeaa kyyneleet-kimmeltävät-silmissä-ilmettä ;).
Ps. Vesikoiralenkkeiltiin sunnuntaina aurinkoisilla pelloilla pienellä porukalla. Mukana olivat Nala-lagotto&Cola-perro, Paavo-mudi (onhan sillä kihara karva) ja Mona&mocca. Kiitos seurasta :)
Ps2. Muistakaahan kyytabletit. Surullisia tapauksia on jo käynyt tänä keväänä kaikesta huolimatta :(.

Tosi huonosti onnistuin tällä lenkillä kuvien kanssa...
Täällä ne pari hassua kuvaa
Alla kaikki mukana porhaltaneet koirat ja yksi ulkoiluttaja ;)
P1010508.jpg