Juoksun sopivasti loputtua pääsimme oman seuran JANKK:n epävirallisiin agilitykisoihin Moccan kanssa mölliluokkaan kisaamaan. Möllirata oli helppo (niin kuin pitääkin ;)), ilman A:ta, keppejä ja keinua. Eipä silti, Mocca osaa kyllä nekin hyvin yksittäisinä, mutta pitemmän radan osana saattavat joskus olla kinkkisiä. Kun on tota vauhtia enemmän kuin ohjaajalla...
 1764661.jpg

No, meidän rata sujui suhteellisen hyvin. Vauhtia tosiaan oli helteestä huolimatta. 1-2 kutsumalla selkä kolmoseen, (valssi?)käännös ja eteenpäin kohti nelosta, jonka edessä pieni pysähdys eli ensimmäinen kommunikaatiokatkos. 4-5-6 suht ok, hieman nykien taas johtuen omasta sössimisestä. Kääntö putkeen (pään sai valita, me mentiin oikeanpuoliseen) ja akka kiiruusti toiseen päähän, jonne tein turhan valssin, olisi voinut juosta vaan eteenpäin. 8-9-10-11 suht ok. Puomille mennessä vauhti oli jo niin hurja, että eka lähestyminen ei ihan mennyt nappiin, siitä 5vp. Kontaktilla pysähdys, puolenvaihto valssilla, putkeen ja rengas. JES, rata melkein sujuvasti läpi!!!
Uusintakierros, jonka halusin harjoituksen vuoksi, ei sitten mennytkään ihan niin putkeen. Piccarainen taisi osata radan ja päätti pitää hauskaa akan kustannuksella ;). Eka rata oli kuitenkin se, jonka perusteella sijoitukset ratkesivat. Me oltiin sitten toisia mustan Manu-villiksen ja Tarjan jälkeen, tosin meillä oli nopeampi aika =D. Tuomari sanoi palkintojenjaossa "Sulla pitää sitten hoppua ton kanssa." Joopa joo.
Onnea Tarjalle ja Manulle sekä kisaavissa Paavo melkein-vesikoira-mudin ja Chiqin kanssa loistaneelle Sarille!!! Tulokset löytyvät täältä. Ai niin, palkinnoksi valitsin aika optimistisesti ruokapussin, tarjolla olisi ollut pokaalejakin ;).
Ps. Miten päin toi pituus kuuluu laittaa piirrokseen? Mittasuhteisiin ja väleihin en ole juurikaan panostanut piirroksessa, jotain kuvaa siitä kuitenkin saa. Ja voi olla, että esteetkään eivät ihan oikein ole, niin auringon paahtamin aivoin mentiin ;)...
Kuvia voi katsella täältä.