Viikko hujahti taas ohi nopsaan. Tiistaina lenkkeilimme vesikoiraporukan kanssa :). Keskiviikkona saivat tytöt lihashuoltoa, Sari tuli hieromaan paikat vetreiksi. Illalla sitten vielä agitreenit, jotka sujuivat jo paremmin kuin pari-kolme viikkoa sitten. Enää en ollut ranteita aukomassa treenien jälkeen. Mona on innostunut uudestaan ja jaksaa olla tosi motivoitunut pari rataa. Sitten huomaa, jos palkkaus on liian harvinaista herkkua, rouva kyllästyy tekemään hommia ilman liksaa. Muuten kulkee hienosti. Moccan kanssa tehtiin oman seuran edellisten kisojen ykkösluokkien rataa. Eihän me sitä ihan läpi oltais päästy, mutta hyvä yritys kuitenkin =D. Oma ohjaus pitäisi vaan olla oikea-aikaisempaa, tarkempaa ja täsmällisempää. Ja jalkojen vikkelämmät. Muuten olen ihan tyytyväinen.
Torstaina huristelin Moccan kanssa Kaisin luo kampaajalle. Kiitos jälleen viitseliäälle kasvattajalle!!!
Lauantaina oltiin kehässä Valkeakoskella, jonne oli ilmoitettu 14 perroa. Latvialainen tuomari Tina Sulce antoi Moccalle hienon arvostelun ja laatuarvosanan ERI. Monta excellent-, nice-, correct- ja good-sanaa. (Ja nice temperament& handling ;)). Paras narttu-luokassa Mocca sitten oli toinen, voittaja oli Piccaraisen täti Zorrazo Quimera, Naru, joka on aina yhtä ihana ja oli myös ROP. Koska PN1 on jo vaikka mikä valio ;), sai Mocca sertin, jipii!!! Onnea muillekin!
Sunnuntaina kiiruhdimme kehään Hämeenlinnassa. Perroja oli ilmoitettu 6 romanialaiselle Roberto Schillille. Tällä kertaa ERIt olivat tiukassa, vain yksi (se ainoa) uros ja yksi junnunarttu olivat erinomaisen arvoisia. Valitettavasti narttu ei ollut Piccis. Mocca oli Erittäin Hyvä. Pitäisi olla Roberton mielestä hieman enemmän kuonoa, kaulaa, eturintaa ja temperamenttia. Näitä siis kasvatellaan. Kehujen arvoisia olivat korvien ja hännän asennot, selkä, jalat, turkki ja liikkeet. Ehkä sitten taas ensi kerralla paremmin. Onnea menestyneille!
Olen kaikkiaan enemmän kuin tyytyväinen Piccaraisen kehäkierroksiin tänä viikonloppuna. On se söpö <3. Kiitokset ja onnea myös Kaisille ja Tarulle :)
Lopuksi pari pihakuvaa lauantailta, (c) Hanna Leinonen.

1848474.jpg

1848476.jpg
Ja tässä toinen söpö <3