Tällä viikolla olikin sitten viimeiset ulkotreenit meidän osalta. Tosin innokkaat koulutusohjaajamme olivat kyllä valmiita tulemaan harjoittelemaan ensi keskiviikkonakin, mutta Veetin koululla on vanhempainilta, jonne on vähän niin kuin pakko mennä, ja samana iltana Veetillä salibandypeli, jonne on myöskin vähän niin kuin pakko mennä, joten ylmiääräiset agitreenit jää sitten väliin ja pieni tauko alkaa...
Tässä keskiviikonn harjoitukset. Kannattaa muistaa, kun näitä katselee, että a. mulla on aika huono muisti, ja b. flexitrack- piirustustaito on ihan aloittelijatasoa ;).
1923724.jpg
Samassa kuvassa siis monta juttua. 1-6 Monan kanssa monta harjoitusta. Samat aidat takaaleikaten, valssaten ja persjätöllä, viimeinen oli nopein tapa, mutta ohjaajalle vaikein. Ainakin tällä kertaa =D. Sitten 7-10 rundi meni tosi hyvin. Mona on ihan mestari kepeillä!!!
Vuorossa mocca. 11-18 radanpätkä meni hyvin muutaman korjauksen jälkeen. Kauhee into (yllätys yllätys!) ja vauhtia tarpeeksi! "itelle vaan ketterät jalat" jne. Toinen harjoitus 19-27 ja kolmas 28-33 menivät oikeinkin hyvin näin itse arvioituna. Jäi oikein hyvä mieli treeneistä. Kiitokset Marjolle ja Timolle!!!
Torstaina sitten kaahattiin Kaisille turkinkunnostukseen. Kiitos ja kumarrus Kaisille yhteistyöstä, ymmärtämisestä, avunannosta ja saksimattomuudesta jälleen kerran :)!
Lauantaina Moccan kanssa Hyvinkäälle ryhmänäyttelyyn Saija Juutilaisen arvosteltavaksi. Mocca miellytti tuomaria niin, että lopputuloksena oli NUO ERI/1 PN1 SERT ROP!!! Upeeta mahtavaa, piccarainen takkuturkki ihana pikkupimu =D! Kuvia ehkä tulossa myöhemmin. Ryhmäkehässä käytiin ilman suurempaa menestystä, hieno päivä näinkin! Kiitokset Pialle mukana olemisesta ja kannustuksesta sekä luonnollisesti kaikille muillekin =D =D =D!  On mulla hienot  tytöt, eikös vaan???
1925311.jpg
VSP Aquatic Apollo ja ROP Caraydan Boomerang
Kuva Kaija Urpilainen