Käytiin siis moccan kanssa viime perjantaina harjoittelemassa Hyvinkäällä. Piccarainen meni kuin vanha tekijä ;). Tässä rata, (c) Jari Kangas:
2015775.jpg

Kuva on nyt aika huono, joten selvitän sitä vähän. Rata alkaa vasemmalta alhaalta. Aita x3, mutkaputken kauimmaiseen päähän, A, aita x2, puomi, mutkaputken oikeanpuoleiseen päähän, suoraan putkeen, aita, välistä ja puomille, aita, kolmosaita etuoikealla, taka-aita, takaisinpäin kaartaen kolme viimeistä aitaa. Hankalin kohta meille oli lopun aitahässäkkä. Siinä piti sitten ketterän emännän mennä oikein ahterilleen peruuttaessaan aidan 16 edessä. Liivin takataskussa oli piccaraisen "patukka" eli onneksi pehmeä punottu lelu. Kaiken kaikkiaan Piccis yllätti iloisesti suorituksellaan, tai eihän se edes yllättänyt, sehän on niin loistava =D. Lauantaina hiukan aristi kankkuja... Tuli nimittäin melkein patukanmuotoinen mustelma kannikoihin ;).
Sunnuntaina naksuttelin ensin  Moccan kanssa tosi fiksua temppua: koira seisomaan purkkiin. Aloitin isosta naapurin koiran kupista. Piccis tarjosi pitkään lepäilyä, josta oli aikaisemmin saanut palkkaa. Kuppiin saatiin lopuksi etutassut. Mona seuraili vierestä selvästi harmistuneena, kun ei heti päässyt mukaan palkoille (illalla oli tanssitreenit). Kun pyysin Monan lähemmäs, rouva tälläsi tassunsa melkein saman tien kuppiin ja katsoi sen näköisenä, että eihän noista ipanoista mihinkään ole =D.