Lumesta ehdittiin nauttia muutama päivä. Olikin ihanan valoisaa metsässä kulkea illallakin.
Moccan keskiviikon treeniradat 1-12 ja A-F ovat tässä:
2105974.jpg
Piccarainen oli virtaa täynnä (taas). Kun saatiin alku sujumaan, meni rata taas yllättävän ;) sujuvasti. Takaakiertoja harjoiteltiin, ja tietysti sitä meidän juttua eli ohjaajan maltin säilyttämistä =D. Eka keinu meni ihan lentokeinuksi, vauhtia oli liikaa. Keppejä jäätiin vielä hiulaamaan harjoitusten jälkeen. Jotenkin toiseksi viimeinen meinaa jäädä tekemättä. Hienosti Mocca kuitenkin jaksaa keskittyä (kun on jo vähän päästellyt radalla höyryjä). Kiitos taas tsempityksestä ja avusta, Satu!
Perjantaina oltiin Hyvinkäällä treenaamassa. Mukana oli Tarja&Manu, Mika&Miisa ja Maija&Sylvi&Milla. Tässä rata, joka lähestulkoon paikallaan olleista esteistä kehitettiin. Ehdittiin tehdä rata etuperin ja takaperin ja hiomaan pikkujuttujakin jokaisen omien tarpeiden mukaan. Oli tehokkaat harjoitukset. Kiitos harjoituskavereille yhteistyöstä ja avunannosta :)
2106076.jpg
En ole oikein keksinyt, mikä olisi tällaisen kuumakallen kanssa paras tapa treenata, väsyttää/riehuttaa neitiä kunnolla vai lämmitellä huolella ja sitten laittaa odottamaan autoon/häkkiin omaa vuoroa. Vai pitäisikö ottaa keskittymistä vaativia hommia ennen rataa? Hyvä linkki alku- ja loppuverryttelyyn täällä.
Mutta miten saisin koiran oikeaan vireeseen, ilman liikoja kierroksia, kuitenkin keksittymisen ja innon säilyttäen? Meillä ekan radan alku suhraantuu liikaan kohellukseen, kuunteleminen ei oikein onnistu, kun into on niin valtava. Onko muilla samantapaisia haasteita koiriensa kanssa? Oletteko löytäneet toimivaa ratkaisua?
Mona on kulkenut nuttu päällä ja kieriskellyt kaikissa löytämissään lumiläiskissä. Onneksi pihalla ja metsässä on vielä lunta :).
Hirvoset Espoosta kävivät kyläilemässä, Nella rapsutteli koiria ja kiskoi lelua sydämensä kyllyydestä. Koirat saivat tuliaisiksi tennispalloja, jesh! Lapset pieksivät aikuiset lauantai-illan Smart-tietokilpailussa :).
Tänä iltana Mona pääsee tanssaamaan =D.