Viikko hurahti jälleen uskomatonta vauhtia. Sunnuntaina Monan kanssa tanssittiin, rouva ihan puhkuu intoa =D. Piccis pääsi samalla tekemään pientä jumppasarjaa. Alkuviikosta käytiin Pian, Nalan ja Colan kanssa kaupunkikävelyllä katsomassa jouluvaloja, jotka on muuten ihan tyylikkäät täällä. Sää oli karmaiseva, joten oli ihan piristävää käppäillä keskustassa ihmisten ilmoilla. Keskiviikkona oli viimeiset agitreenit ennen joulutaukoa (ensi viikolla ei päästä työesteen takia, työ haittaa harrastuksia :(...)
2124559.jpg
Rata oli aika haastava, olisko ollut kakkosluokan rata suunnilleen? 1 ja 2 väliin pieni vekki, onnistui hyvin. Ennen keinua olisi kannattanut leikata takaa, mutta kun se keinu ei ihan varma vielä ole, niin en uskaltanut. Putkessa kääntyi ympäri ekalla kerralla (???), unohdin saattaa sisälle asti ennen omaa etenemistä. Takaakierto 7 onnistui hyvin, kun muisti olla riman, ei siivekkeen edessä. Puomi ok, alkaa piccis jo muistaa, että alastulossa saattaa olla nami. Kepit vaati hieman muistinvirkistystä, tosin meni lopuksi ihan virheettä "väärältä" puolelta. Kuljen hieman edellä, koko ajan käskyttäen "mene mene". Helposti jää toiseksi viimeinen tekemättä, jos en saata huolella loppuun. 14-15 oli aika paha. Olis voinut kokeilla 13 ulkokautta lähestymistäkin, mutta tehtiin toisella tapaa. Selkää A:ta päin ja huolella putkeen, sitten ympäri ja ulkokädellä ohjaten A:lle. Tuossahan olisi voinut tehdä myös vaikka sylikäännöksen, mutta yksinkertainen on meille parempi =D. 16 jälkeen putki imaisi helposti, tosi tarkasti piti viedä puomille. Sitten kiepautus 18 ja rengas, jolla tuli myös pari hutia. Oikein kivat harjoitukset :). Vaikeaa, mutta hauskaa.

Veetin kanssa paistettiin ja koristeltiin pipareita torstaina. Tässä tyttöjen piparit :)
2124533.jpg

Perjantaina Kaisi tuli auttamaan Moccan turkin kanssa. Vietettiin leppoisaa perjantai-iltaa ja tulipa Piccaraisesta taas hieno! Lauantaiaamuna sitten kohti Tampereen ryhmänäyttelyä ja ensimmäistä pyörähdystä valioluokassa. Mona ja Reia jäivät kotivahdeiksi miesten kanssa. Mocca ja Dia pääsivät mukaan. Piccarainen käyttäytyi taas upeasti, tuloksena VAL ERI/1 PN2. Kiitos kaikille mukavasta (joskin koleahkosta) päivästä! Tässä pilvisen iltapäivän vapaa poseeraus takapihalla (c) Kaisi Leino.
2124781.jpg
Näillä näkymin turkki katoaa huomenna. Täytyy mielenkiinnosta muistaa punnita m ennen ja jälkeen parturin. Huomenna on Monalla tanssia ohjelmassa sunnuntai-illan iloksi. Tytöt saavat ensi viikolla myös lihashuoltoa, Sari on tulossa torstaina hieromaan neidin ja rouvan. Perjantaina Piccis pääsee Hyvinkäälle agiliitämään. Ja lauantaina minä lähden sitten Messariin :), ihan turistiksi.