Alkuviikko sujahti ilman sen kummempia.

Keskiviikkona agitreenit Moccan kanssa. Ensin tehtiin tällainen rata, jossa harjoiteltiin muutamia kuvioita (rata (c) Jari Kangas):

Yllättävää tällä kerralla oli se, että piccis ei sitten lukinnutkaan putkia niin kuin aattelin. Putkeenviennitkin pitää tehdä loppuun asti, se yksi askel lisää. Ei kai olla niin kovin tehtykään ihan tuollaisia suoria putkeenmenoja, Mocca ei kai tahdo uskoa, että sinne nyt saakin mennä. Haasteena oli tällä radalla kontaktien suorittaminen, kun akka jäi kiertämään noita putkia... Mocca tekee jo aika hienosti! Vielä namitan melkein joka kontaktin, niin että itse hakee paikan ja lähteä saa vain käskystä. Piccaraisen kanssa toimii kyllä kouluttaminen ilman voimakkaita pakotteita (toki ääntä ja kroppaa käytetään ;)) tai rangaistuksia. Tai rangaistukseksi riittää se, kun ei pääse tekemään agia lisää...

Kakkosrata tehtiin kisanomaisesti tyyliin "nyt sitte nollarata". Ja niin me tehtiinkin =D. Tosin ne putkeenviennit oli edelleen huolimattomia, joten joku ällötarkka tuomari olisi voinut kuulemma tuomita kieltoja. Tulos siis 0 ja pieni miinus. Kontaktit, kepit ok. On se hieno tyttö!

Perjantaina lenkkeiltiin Pian ja Colan kanssa vapaina kuin taivaan linnut Lassilan pelloilla lumessa ;D.

Lauantaina ajeltiin Riihimäelle kannustamaan sukulaisia agikisoihin. Iskä-Bono eikä velipuoli-Dino eivät tällä kertaa onnistuneet, mutta Aida-mamma teki toisella radalla nollan. Jes, hienoa äippä! Oli kivaa nähdä, Jade ja Kaisi!

Sunnuntaina humpattiin Monan kanssa. Opetettiin koiraa kiertämään isoa kaarta kaukana ohjaajasta Sini Erikssonin ohjeiden mukaan. Mona osaa sen(kin) melko hyvin jo. On harjoiteltu hieman toisella tavalla aikaisemminkin :). Mocca teki kontakteja ja rengasta.

Ja taas oli yksi viikko takana. Juoksua ootellaan edelleen, enkä ole sen takia ilmoittautunut kisoihinkaan. Valoisuus on muuten jo ihan uskomatonta =D. Kevät tulossa.

Ps. Veeti 10v. 5.3.2009!!!