Keskiviikon treenit jäivät väliin agilityränkkäreiden takia. Pari kertaa kisaavien rankingrata on ollut meille turhan haasteellinen, eikä sinne voi jäädä hinkkaamaan kuvioita kuntoon. Kuitenkin on tarkoitus suorittaa rata kisanomaisesti. Niinpä päätin olla menemättä. Tällä kertaa rata olisi saattanut sujuakin, mutta olin sitten duunarina vaan mukana.

Viikonloppuna päästiin Kim Kurkisen koulutukseen. Oli taas oikein hauskaa ja hyödyllistäkin. Lauantaina oli radassa runsaasti takaakiertoja, sunnuntaina aika monenlaisia ansoja, vaikea keppikulma, muutama takaakierto jne. Ratapiirroksia on tulossa, tässä muita oppeja (kertaus on opintojen äiti):

- älä hermostu tai lähde sähläykseen mukaan koiran kuumentuessa, rauhallisuus on valttia

- haltuunotot varmoiksi: vaikka on intoa, pitää koiran olla hallinnassa, tulla luokse kun kutsu käy (Yleensä kyllä tulee, joskus ehtii lukita esteen ja mä en ehdi reagoida. Kun kierrokset nousevat liiaksi, ei tule mielellään lähelle.)

- samoin kontaktit: mocca tuppaa varastamaan eli lähtemään mun liikkeestä, pitää odottaa vapautuskäskyä (ennen pitkää meillä on ongelma... tässä treenattavaa!)

- oma liike kertoo koiralle suunnan!!!

Ja paljon muuta Hymy. Lisäksi tehtiin sunnuntain päätteeksi juoksukoordinaatioharjoitus. Hallin reunalla oli lauantaina myös pienimuotoinen syömishäiriöisten terapiaistunto Kieli ulkona.

Kohta alkaa ulkokausi, pääsee itsenäisesti tekemään kontakteja, jipii!

Viime viikonloppuna Monasta kuoriutui rouva Tikku. Tässä siis Tikku ja Takku poseeravat kivellä:

1240151160_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tässä vauhdissa:

1240151221_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tässä hyvää valvontakameran kuvaa "meidän" metsästä Silmänisku. Tänään tapahtui nimittäin kepinryöstö. Olisi siinä PoliisiTV:n toimittajatkin ihmeissään, sama kuvio toistuu päivästä toiseen Nauru.