Sunnuntai-iltana ennen Monan hikistä tanssituntia pääsi Piccarainen elämänsä ensimmäistä kertaa tokotreeneihin. Harjoittelimme perusasentoa pienillä siirtymillä ja hauskoja temppuja (kiepit ja kasit, jotka Mocca osaakin jo) ja hauskanpitoa Hymy eli leikkiä helteisellä kentällä. Hyvin sujui. Paikallaolo on aika hyvä, vaikka itse sanonkin. Maahanmeno ei ole vielä erityisen nopea tai täsmällinen, treeniä siis. Merkin takaa kiertäminen onnnistui luonnollisesti meiltä Nauru. Tokohyppyäkin pienenä koitettiin, ja hyvä siitäkin tulisi... Kun vaan joku treenaisi tän harrastusyksilön kanssa, jonka suurin intohimo on tehdä hommia ihmisen (eli akan) kanssa Kieli ulkona.

Mona tanssahteli, minkä helteessä jaksoi. Kaukana tehtäviä juttuja harjoiteltiin eli koiran lähettämistä tai jättämistä matkan päähän ja sitten joku temppu. Me peruuteltiin ja tehtiin sitten kiepit kumpaankin suuntaan. Toisena tehtiin yhdistelmää, jossa Mona peruuttaa mun ympäri ja mä lähetän sen kierroksen jälkeen noin viiden metrin päähän kiertämään tolpan kahdesti, sitten takasin ja samat toiseen suuntaan. Aika rouva Pusu!

Veeti lähtee huomenna viikoksi Venetsiaan ja Jari yhdeksi yöksi Puolaan ja tulee keskiviikkoiltana takaisin. Torstaina vien Moccan Tarulle hoitoon ja Monan Hirvosille Espooseen, kun Jari ja mä lähdemme Budapestiin pitkäksi viikonlopuksi. Jes! Hauskaa viikonloppua kaikille ja iso kiitos jälleen kerran koirankaitsijoillemme, ootte ihania Pusu!!!