Hiihtolomaviikon kunniaksi saimme torstaina vieraaksi Kaisin kera Aidan, Dian ja Milan. Torstaitreeneissä  Kaisi (ruokansa, juomansa ja yösijansa eteen Kieli ulkona) rakensi rataa, suunnitteli harjoituksen ja veti ryhmämme treenit. Hallilla tapahtunut vesivahinko vaikeutti hommaa, mutta muuten oli oikein mukavaa ja opettavaista. Torstai-ilta piti sitten sisällään lenkkeilyä, saunomista, surffaamista, mielenkiintoisia keskusteluja ja vähän ruokaa ja juomaakin. Perjantaina ohjelma oli vähän samansuuntaista. Aamupäivän auringossa valokuvauslenkille Hämeen linnan ympäristöön, välipalalle ja hallille harjoittelemaan. Oli tosi hyvä juttu, että Kaisi näki meidät harjoitteluolosuhteissa. Sain paljon hyödyllisiä vinkkejä, joista odottelen personal trainerilta vielä koostetta Silmänisku. Perjantai-ilta vierähti samoissa puuhissa kuin edellinenkin ilta...

Lauantaiaamuna kukonlaulun kieppeissä hurautimme Hyvinkäälle. Dialla ja Kaisilla oli 3 starttia. Tällä kertaa sattui kaikenlaisia kömmähdyksiä, joten niistä ei sen enempää. Kaisi suunnitteli ryhtyvänsä pitsinnyplääjäksi, mutta onneksi jo tunnin päästä oli unohtanut käsityöhaaveet. Natso-melkein-sisko voitti hyppärin, onnea Miia ja Natso Hymy! Oli muuten medi3-luokassa 25% espanjanvesikoiria.

Sunnuntaina oli sitten ykkösten vuoro. Ekana oli vuorossa agirata. Mä olin (yllätys!) hieman myöhässä jo muuria edeltävässä persjätössä ja siinä kai vähän meni plasmat sekaisin Silmänisku. A:lta sain jotenkin tyrkättyä Moccan viereiseen putkeen ja se olikin sitten siinä, nimittäin HYL. Irtoamista pitää harjoitella, ja aika paljon kaikkea muutakin... Tässä video. Mari ja Viva tykittivät voittoon tällä radalla. Hyvä perrot!

Hyppyrata oli vähän samanmoinen, virtaava, nopea, suoralinjainen eli aika kauhea (mulle). Tälläkin radalla Mari ja Viva palkintopallilla, onnea! Mä taas jäin jumittamaan alussa, olisin voinut lähteä HETI liikkeelle. Niinpä olin vähän jäljessä kepeillä, siitä sitten virhe. Loppurata ok, vaikka ne irtoamiset ei mitään kauniita tai sujuvia olleetkaan. Aika lailla sai laittaa töppöstä toisen eteen Nauru. Video. Mocca on kyllä niin makee, ihan mahtava!!! Meidän aikamme oli -15 sek ton keppihässäkän kanssa.

Mona on ollut lääkekuurilla, joka on ehkä hiukan jeesannut. Täytyy pirauttaa lääkärille ja pyytää vahvempaa troppia, jos tämä ei nyt kunnolla auta. Ravi on edelleen aika harvinaista, ja saattaa vinkaista vaikkapa lumen pettäessä jalan alla Otsan rypistys. Toivon mukaan kohta voin pyytää Sarin hieromaan rouvaa.

Seuraaviin kisoihin en ole vielä ilmonnut. On vähän treeniä tiedossa, mutta pikimmiten aion taas kisaamaan. Oli nimittäin tosi kivaa Nauru. Kiitos Kaisille avusta ja neuvoista (ja seurasta) ja onnea kaikille upeille (vesi)koirille!!!