Viikonloppu kului Varsinais-Suomessa erinomaisen laadukkaan agilitykoulutuksen parissa. Saimme oppia Janita Leinoselta, joka vakuutti kyllä Hymy. Valtavasti uutta asiaa, käsitteitä, pohdittavaa, tarkkoja huomioita meidän suorituksesta... Kivaa, mutta vaikeaa Silmänisku.

Lauantaina onnistuimme sitten pilaamaan Lillin treenin, vilpittömät pahoittelut siitä Nolostunut. Mä en itse edes huomaa koirien metelöintiä, Moccan (ja mun) kanssa peli on vissiin menetetty sen suhteen. Tai en viitsi siihen haaskata paukkuja, kun en pidä sitä niin ensiarvoisena. Kai. Taidan keskittyä myös ihan liikaa vain omaan hommaan. Havainnointikyvyssäkin on varmasti jotain häikkää Päättämätön. Kuulo ja näkö alkaa sitten jo tällä iällä heikentyä. No, mun onneksi Moccalla (metelistä huolimatta) on mieletön keskittymisen lahja. Moccaa ei kiinnosta mikään muu kuin oma tekeminen, eikä piccurouva noteeraa muita treenaamassa ollessamme. Ja pysyy autossa tai häkissä verryttelyyn asti eikä siten ainakaan ihan koko aikaa toivon mukaan häiritse muita.

Hallissa oli vaan kylmä kuin siperiassa, sunnuntaina puin kaikki mukana olleet vaatteet päälle ja koitin pysyä liikkeessä. Tällä kerralla yritin kaikkien taiteen sääntöjen mukaan verrytellä koirankin eli ensin vähintään puoli tuntia liikettä, sitten jumppaliikkeitä ja verryttelyesteitä. Treenin jälkeen kunnon jäähdyttely eli reilusti liikettä myös. Räntäsade ei kyllä ilahduttanut yhtään sunnuntaina Huuto.

Kyllä olivat ihania kaikki pennut Pusu. Erityisesti koitin tietenkin kytätä cahvicacaroita, ihan mielettömiä olivat! Ruffe, Venda, Caruso ja Ansa hurmasivat! Inkeri, Bobo, Hurma ja Unni olivat myös mainioita pakkauksia!

Ratapiirrosta ja videota tulossa myöhemmin, nyt työt kutsuvat...