Lauantaina oli keuden ekat ulkokisat. Ulkona ei olla päästy treenaamaankaan ja juoksutauon jälkeen vähän pelkäsin mitä tuleman pitää. Piccarainen yllätti kuitenkin tosi positiivisesti: agilityradalta saatiin 0vp (2. sija) ja hyppyradalta sitten se tuttu hyl Nauru. Radat olivat Anne Huittisen käsialaa, sujuvia ykkösluokan ratoja kumpikin.

Täällä agirata Vauhtia ja vaarallisia tilanteita kyllä oli, A:n alastulo oli aika hurja. Puomille meno oli vino, kurveja pitäis ottaa tiukemmin. Oma liikkuminen on kyllä taas ihan tamppauksen ja hiippailun välimallia Huuto. Koira oli hieno, yritti vielä A:llakin pysähtyä, mutta ei vaan pystynyt loikan jälkeen. Espves Ilo ja Anu voittivat pienellä aikaerolla, osasivat tehdä paremmat käännökset. Onnea Anu ja Ilo toisesta nollasta!

Hyppyrata olikin sitten aika sättäystä. Pussilla varmistelin liikaa, kun olin jälkessä heti alusta saakka. Liian tiukka haltuunotto, Mocca kiepahti ympäri ja näki muurin, ja hylly olikin sitten siinä. Loppuradan kuviot menivät ihan possulleen, loikin pääasiassa koiran edessä enkä edes näytä yrittävän ohjata oikealle esteelle. Mocca yrittää ymmärtää ja mennä esteille surkeaa ohjausta tulkiten. Kivaa oli kuitenkin. Onnea Marille ja Vivalle hyppyradan kakkossijasta! Tulokset

Lauantaina päivä jatkui sitten talkoohommissa iltaan asti.

Sunnuntaiaamuna oli edessä vielä yksi agirata, tuomarina Johanna Nyberg. Kiva rata, jossa onnistuin sössimään heti kolmosen, jotenkin sain ohjattua Moccan siihen luuloon, että tie jatkuu kolmoselta oikealle. Noh, jälleen koira korjasi tilanteen Nauru. Melkein törmäsin keinuunkin ja ainakin yhteen siivekkeeseen. Ne omat juoksulinjat Nolostunut... Kepeille mentiin hieman kovalla vauhdilla ja taisin painostaa liikaa, sieltä sitten viitonen. Loppuradalla sitten ohjaussuunitelma meni plörinäksi, loppukiemurtelut paljastavat sen. Toinen sija viidellä virhepisteellä. Kontaktit olivat tällä radalla huomattavasti täsmällisemmät kuin eilen, ihan vapautuskäskyllä lähdettiinkin jatkamaan. Tuomari kehui palkintojenjaossa, että teilläpä oli hieno rata, ihan omiakin kuvioita ja kuuliainen koira Kieli ulkona. Tulokset

Sunnuntaina ei ollut duunivuoroa, joten sain seurata sukulaisten ja tuttavien suorituksia rauhassa. Dia teki hienot radat ja ne kontaktit, samoin Natso. Sijoituksia ei tällä kerralla kuitenkaan tullut.