Tänään osallistuimme ihanan kesäisessä säässä Kim Kurkisen koulutukseen. Seuramme JANKK tukee sekä kolmosluokkalaisten että ykkös-kakkosten treenejä ulkopuolisen kouluttajan opastuksella n. kerran kuussa. Ja täähän meille sopii Hymy.

Kim oli suunnitellut meille oman arvionsa mukaan 1-2-luokan radan, 20 estettä. Radassa oli pientä haastetta, mutta ei mitään ihan mahdotonta. Oli siis mukavat harjoitukset, ja taas opittiin uutta sekä saatiin läksyä.

Moccan kanssa pitää harjoitella tämän päivän perusteella haltuunottoja (esim. jaakotuksessa) ja keppien ITSENÄISTÄ suorittamista loppuuna asti niin, että m kestää mun irtoamisen sekä sivuttain että eteen ja taakse. Itsestäänselvyyksiä, mutta aina niin kesken... Moccan kepit on kyllä hyvässä jamassa, hakee hienosti jne, mutta sitä häiriön sietoa pitää treenata. Ja mun pitää muistaa ottaa haltuun eli kutsua välillä "Mocca, Mocca" eikä vaan roiskia menemään. Tulee ihan kauheet kurvit ja linjat, jos vauhtia ei oteta yhtään pois. Loppusuora ja irtoaminen onnistui hyvin, m ei jäänyt kieppumaan, vaan tajusi mennä. Harjoittelusta on siis hyötyä Yllättynyt. Kontaktit oli jälleen ok, mukana tällä kertaa puomi ja keinu. Lisäksi mun pitää oppia ajattelemaan, että kiire ei ole. Hosumalla ei tule mitään ja nopean ja ohjaajaherkän koiran kanssa pitäisi olla oman liikkeen kanssa entistä harkitumpi ja selkeämpi. Siinäpä opittavaa, kun on koko ajan oppinut olevansa myöhässä ja näin oppinut hosumaan. Ennakoiva ohjaus, siinäpä avain onneen Cool. Kaiken kaikkiaan: OLIPA KIVAT TREENIT Nauru! 7.6. seuraavan kerran.

Mona oli tietysti mukana alku- ja loppuverryttelytsempparina, kirmaili pitkin harjua ja söi välillä lihapullaa Kieli ulkona.

Ps. Oi voi, olin niin auringon huumaama, että unohdin mainita lauantain treeneistä. Viileässä säässä harjoittelimme ohjauskuvioita, Mocca oli tapansa mukaan nopea Silmänisku. Valitettavasti ei saatu videolle meidän menoa, koutsi Milja lupasi kotiläksyä myöhemmin. Oliskohan meillä läksynä sekä haltuunottoja että hallittuja irtoamisia...