Oukei, ihan piti kalenteri kaivaa esiin, että menneet pari viikkoa palailevat mieleen.

Eka lomaviikko meni ihan ihmetellessä. Agilityssa normitreenit, muistaakseni sylkkäriä ja poispäinkääntöä. Niitä yritettiin tehdä joka väliin, vaikka ei looginen paikka olisikaan ollut. Heti keinun jälkeen koitin kääntää Moccaa sylkkärillä kepeille ja se olikin hankalaa. Ilmeisesti siis se, että käännyn kohti kontaktilla, kun yleensä juoksen ohi täysillä. Poispäinkäännöksellä sujui helpommin. Osa käännöksistä meni ihan sujuvasti, enkä nyt valehtele Kieli ulkona. Perjantaina olimme työkaverini Lauran (23v.) synttäreillä tätien kanssa. Juhlissa oli ihania nuoria ihmisiä Pusu. Sunnuntain vietin kokonaan agikoutsimme Heidin kanssa Tikkurilassa agilityn SM-kisoissa. Monia tuttuja näin, osan vilaukselta ja osan vähän perusteellisemmin. Ja paljon hienoja suorituksia, sukulaisiakin. Agility on vaan niin "pienestä kii"-laji, epäonnistumisia sattuu huipuillekin. Niin että täytyy muistaa olla itselleen armollinen. Ja koiralleen Silmänisku.

Viime viikko sujui samaan tahtiin. Torstaitreeneissä harjoiteltiin layerointia Heidin ja Jussin ohjauksella. (Ohhoh, onpas muuten kumma sana, kirjoitinkohan oikein?) Toisen esteen takaa ohjaamista siis suomeksi. Ihan kivoja pätkiä saatiin aikaiseksi, paljon on vielä opittavaakin Silmänisku. Oma sijoittuminen eri ohjaustekniikoissa on kovin haastavaa. Mutta harjoitteleminen on onneksi hauskaa!

Juhannus kului Jämsässä tuttuun tapaan, syöden, juoden, saunoen, pelaten, jutellen ja elävää tulta ja Suomen suvea ihastellen. Kiitokset jälleen perhe Huulle Hymy.

Tänään ajoin Monan samettiversioksi, kun tuntui olevan kuuma. Täytyy sanoa, että Andis toimii kuin unelma! Tytöt ovat uineet ahkerasti, lyhyt turkki on siinäkin mukava.

Ensi lauantaina agirodussa meillä on ekat startit kakkosissa, hui. Ei kovia odotuksia Kieli ulkona. La-su-yön olemme tyttöjen kanssa hotellissa. Sunnuntaina joukkueemme rataantutustuminen on klo 7.30 Yllättynyt, joten on mukavampaa olla lähellä kisapaikkaa yötä. Mona pääsee tsemppariksi mukaan, sillä pojat ovat Turuus pelaamas.

Maanantaina jalkapallo- ja agilityturnauksien jälkeen vaihdamme maisemaa ja matkaamme Pariisiin muutamaksi päiväksi Hymy . À bientôt!