Joopa joo, kiirettä pitää. Töissä ja kotielämässä keväthässäkät pitävät vauhdin päällä kalkkiviivoille. Veetillä futisharjoitukset tiistaisin ja torstaisin (ja jatkossa myös perjantaisin) tuovat oman lisänsä viikko-ohjelmaan. Viikonloppuna oli Tomaatteja tomaatteja-festivaali, johon osallistuimme perjantaina armaiden naapuriemme kanssa, kaksipäiväinen jalkapalloturnaus Pullerilla, samaan aikaan Jarilla "poikien" golfviikonloppu, ja kaiken kukkuraksi koiratanssikisat, joiden järjestelyihin osallistuin lauantai-iltana ja sunnuntai-iltapäivänä. Niin että oli ohjelmaa, huh.
Tulevana viikonloppuna on perjantaina illalla koulun kevätjuhla, lauantaiaamuna klo 8 todistusten jako, illalla tuttavaperhe Lindgren tulee vierailulle ja sunnuntaina kuskaamme Veetin Eerikkilän urheiluopistolle nelipäiväiselle jalkapalloleirille.
Koirien elämä on ollut aika tylsää. Normimyllytystä, onneksi tyttöjä on kaksi ;). Omassa pihassa ollaan harjoiteltu keppejä lelun kanssa. Ja jee, alkaa sujua kummaltakin puolelta!  Nuuskuttelemalla on etsitty raa'an hirvenlihan pikkupalasia nurmelta. Metsässä kirmattu entiseen tyyliin ja käyty uimassa pari kertaa Vanajassa. Noh, ei kai  toi ihan kauhealta koiranelämältä kuullosta... Onneksi huomenna päästään agitreeneihin, viime viikolla jäi väliin työesteen takia  =D.