Tällaset kieputukset sunnuntain kunniaksi Silmänisku.

Alku oli haastellinen meille, jarrua etsittiin sekä kääntymiseen tarvittavaa ohjauspyörää eli rattia. Moneen kertaan hiulattiin, että löydettiin sopiva ohjaus ja vielä saatiin minut tekemään se halutulla tavalla...

1-2: harjoiteltiin kääntämään koira ihan kakkosen siivekettä nuollen. Vastaan kädellä, haltuunotto ohjaten oman kropan ja esteen välistä kohti kolmosta.

3-4: peruutus, HALTUUNOTTO, jaakotus eli takaperin oikealla kädellä heitto yli, vasemmalla haltuun, koira hiukan pitemmälle kohti aidan oikeaa siivekettä että linja saadaan kohti viitosta, sylikäännöksellä oikealla kädellä yli. Oma liike kohti 8-putkea.

5-6-7-8: kuutosen takaa kierrätys riman peittäen oikealla kädellä (vaihtoehtoja oli TOSI monta, esim. eilen harjoiteltu pakkovalssi kuutosen takana, meille tää kierrätys oli paras), sylikäännös ja seiskalle, vasemmalta ympäri, koira vasemmalle puolelle ja putkeen. Putken toiseen päähän vastaanottamaan ja kun koira on tulossa, kutsu ja huiskaus kädellä putken suulla niin, että koira näkee, minne ollaan menossa.

9-10-11-12-13: vasen käsi, paitsi jos koira hannaa, oikea käsi korjaa rintamasuunnan ysille, oikea käsi ja takaaleikkaus vähän oikealta kaartaen kympille, huolellinen kierrätys 11, vasemmalla kädellä lähetys putkeen. Joku teki niin, että juoksi putken kasipäätä kohti ja veti koiraa putkeen. Sitäkin pitäis kokeilla.

14-15-16-17-18-19: kipi kipi. 16 huolella, sillä yleisö oli ihan vastassa. Käskyä putkeen jo aidalla 18. Tosin tässä kävi yhden kerran niin, että piccis jätti aidan hyppäämättä ja kirmas ikäänkuin sen läpi putkeen rimasta mitään välittämättä... Mocca ei kestänyt sitä, että olisin mennyt jo kasiputken toiselta puolelta, oli liikaa etäisyyttä. Ysin vasemmalta puoleltakin ehti hyvin kyllä.

20-21-22: valmiiksi aidalle ja huolellinen vienti kepeille. Olipa varsinainen loppusuora tää 14-22!

Huippukivaa Nauru. Harjoiteltavaa: haltuunotot (jalkoihin/eteen palkkaaminen), tiukat käännökset (palkka heti esteen jälkeen), kepeille lähettäminen.

Sunnuntaihumpat jäivät väliin, Monakin oli mukana hallilla lämmittelemässä Moccaa.

Maanantaina eli tänään Sari kävi hieromassa tytöt.