1241375846_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään kipaistiin yksi rata Janakkalassa (omalla kentällä) Kromfohrländerseuran kisoissa. Tulos 15 vp. Meidän rata ei valitettavasti tallentunut videolle teknisen häslingin takia, mutta tässä vähän raporttia. Kepeille meno jouduttiin korjaamaan, oli kova vauhti pussista tullessa ja kepit suunnilleen ysikympin käännöksessä vasemmalle enkä sitten osannut jarruttaa tarpeeksi Piccistä. Yksi rima tuli alas, ja viimeinen virhe puomin alastulon jälkeen kommunikaatiokatkoksen takia: vapautuskäsky oli epäselvä Päättämätön, ja Mocca pysähtyi uudestaan kontaktin jälkeen. No, siitä viis Silmänisku. Jäi kuitenkin hyvä fiilis, kun koiruus pysyi hanskassa, eikä lähtenyt sooloilemaan. Ja muutakin positiivista: kepit toisella kerralla oikein, rengas, keinu ja A oikein, putkiin "saatto" toimi (tosin nyt ei ollut takaaleikkauksia ennen putkia) ja aika suunnilleen -11 sekkaa ihanneajasta. Harmi, kun oli vaan yksi startti. Nyt olis mennyt toinenkin Cool.  Natso eli siskopuolikin tavattiin (taas), olipas mukavaa jutella ja vähän rallittaa yhdessä Nauru.

Kisoista tultua tytöt pääsivät suihkuun raikastumaan ja hiukan kuivateltuaan kylpytakit Silmänisku päällä kuivaamaan loput hundkaruselleniin pihalle, kun grillattiin. Kohta lähtee turkki kyllä ipanaltakin.

Piccis on ollut aika tiukalla tuulella muiden koirien ja Monankin suhteen viime päivinä. Merkkailee ahkeraan lenkeillä. Joko joko???

Ps. Jäi tyhmä ja tyhjä alue ratapiirroksen alareunaan Huuto...