Viime ajat on vietetty ihan hissun kissun. JANKK:n agikisoissa viime lauantaina olin töissä aamupäivän. Sain kunnian toimia myös Jaden ja Dinon soföörinä Silmänisku ja vieraatkin raahattiin agikisoihin turisteiksi. Jade ja Dino pärjäsivät taas hienosti kisoissa Nauru, onnea! Kiitos myös perhe Huulle yhteisestä viikonlopusta Hymy, aina on yhta mukavaa.

Viimeinen viikko töissä ennen eskarin päättymistä on ollut aika hektinen. Koirat ovat saaneet lenkkeillä harjulla ja pellolla sekä hieman tokotella (ja Mona tanssahdella) pihassa ja ihan sisätiloissakin. Moccan kanssa pääsemme vierailemaan Monan tanssituntia edeltävään tokoryhmään, nyt kun agit ovat toistaiseksi tauolla.

Mocca on voinut hyvin. Yleensä ruoka ja lenkkeily maistuvat, pari kertaa on ollut aavistuksen huonovointisen oloinen. Tyttö on rauhallisempi kuin yleensä, kovin hellyydenkipeä ja mammassa kiinni. Peppu ei ole ainakaan vielä ihan normaalin näköinen (sikäli kun joku pepusta haluaa kuulla Kieli ulkona) Jospa se lupaisi jotakin... Odotellaan edelleen!