Viime torstaina ajelimme Monan kanssa agikentän reunalle. Moccan ryhmän treenit on siis to-iltana, ja vähän kävin vakoilemassa Silmänisku. Mona pääsi myös hiukan verestämään muistoja, matalaa aitaa, putkea ja keppejä, ja hauskaa oli! Vauhti on aikamoinen rouvalla!

Mona on käynyt uimassa melkein joka päivä. Pari kertaa rouva on (mun mielestä) liikkunut hiukan epäpuhtaasti edestä, mutta en ole tunnustelemalla mitään aristusta löytänyt. Jos jatkuu, täytyy harkita kipulääkettä ja oireen syyn selvittämistä.

Mun nilkka ei ole turvonnut enää (kiitos tulehduskipulääkkeen?) eikä juurikaan kipuile, joten pikkuhiljaa täytyy aloittaa taas juoksuharjoituksia. Toki ilman nilkkaakin pystyy kuntoilemaan...

Lauantaina lähdimme Lankajärvelle Jämsään rapujuhliin. Sää oli mitä loistavin (=HELLE), kaikki paikallaolijat pulahtivat järveenkin samaan aikaan Kieli ulkona. Ravut ym. tykötarpeet maistuivat taas, ja mikäs olikaan ollessa, seura kun oli parasta a-ryhmää. Tatuoinnit kaupan päälle Silmänisku. Kiitokset kaikille mukanaolleille, oli hienoa viettää nostalgista mökkiviikonloppua! Mona vietti laatuaikaa lauantaista sunnuntaihin Pian ja Ticon luona, suuret kiitokset Pia Hymy!

Sunnuntaina illalla menimme koiratanssitreeneihin ja raahasin Pian, Ticon ja Sallan mukaan tutustumaan tähän mukavaan lajiin. Kiitos seurasta, toivottavasti innostut Pia! Oma ohjelma on vieläkin atomeina, pientä viilausta se vaatis...

Moccalla sujuu mukavasti pentujen kanssa, kuulumisia. Ipanat ja pipanat leikkivät ja aloittelevat kiinteän ruuan maistelua. Ne ovat siis NIIN ihania Pusu. Ensi viikolle jossain vaiheessa kirmaan kyllä Kaarinaan.

Moccan kanssa osallistumme syyskuussa kahteen Timo Rannikon agilitykoulutusviikonloppuun. Innolla jo odotan treenaamaan pääsyä Hymy.

Viikonloppuna käymme Nuutisilla Veikkolassa, Mona viettää yhden yön Mariannan luona. La ja su on oman seuran agikisat. Hienoa päästä katsomaan kisoja! Sunnuntaiksi olen lupautunut töihin koko päiväksi. Toivottavasti on kohtalainen sää Hymy.