Tänään käväistiin Vethausissa Juha Virolaisen luona ultrassa. Tohtori totesi, että pullat on uunissa ja niitä on useampia Nauru. Mammaloma jatkukoon!

Tosiaan Monan kanssa tanssittiin eilen kisanomaisesti Kieli ulkona. Ohjelman keksin iltapäivän aikana, joten se ei Monalle ollut kovin tuttu. Varmaan puolet suunnitelluista jutuista jäi tekemättä kaikenlaisen sähläyksen takia. "Tuomarit" olivat kuitenkin kovin armeliaita ja kannustavia:

"Esitys oli hyvä. Ohjaajan askellajin muutos oli kiva juttu. Koira teki hienosti työtä ja vaiksustasoakin löytyi :)" (Hannele P.)

"Kiva aloitus kun koira ei lähellä ohjaajaa. Musiikin eri osioita voisi käyttää vielä enemmän hyväksi. Kehää käytetty hyvin. Monalla paljon toimivia temppuja, painopiste tällä kertaa ohjelman loppupuolella. Hyvä tytöt!! :)" (Petronella G.)

Joo, alku oli hiukan nahkea. Musiikki oli omasta mielestäni tosi kiva (Tohtori Orff ja Herra Dalcoze: Anna O'Virtanen) ja kappaleessa on monta toisistaan erotettavaa osaa. Tarkoitus oli tosiaan selvemmin erottaa osta toisistaan, mutta näin ekalla kerralla ei ihan löydetty yhteistä säveltä Monan kanssa. Kivaa oli kuitenkin Hymy. Kyllä siitä hyvä tulee...