Tänään piccarainen korkkasi agikisauransa. Riihimäen viileässä maneesissa oli tuomarina Sami Topra, jonka radat olivat mukavantuntuisia, joskin joitakin kompastuskohtia sisältäviä. Ja niihin sitten kompastuttiin.
Ekalla radalla kepeille vienti oli hieman hankala. Edellinen hyppy jäi reilusti vasemmalle, joten olisi pitänyt vetää reilusti enemmän Moccaa oikealle, antaa tilaa eikä painostaa omalla kropalla liian lähellä ja vasta sitten lähettää kepeille. Nyt m aloitti väärältä puolelta ihan noiden em. virheiden vuoksi. Siinä sitten korjaillessa pakka levisi ja paloi vissiin piccaraisellakin käämit. Kepeiltä siis K (siis aloitti vasemmalta), toinen 5 (meni toisenkin kerran hieman pidemmällä pieleen), sitten koiran koskettamisesta 5, aidasta ohi ja lopulta väärään putkeen, tuloksena siis HYL. Loppurata sujuikin aika hyvin ja vauhdikkaasti Hymy.
Toisella radalla alku meni hyvin keinulle asti, sitten muuri, jonne ohjasin "kummasti vastakkaisella kädellä huiskien". Mocca ei selvästikään ymmärtänyt, minne seuraavaksi. Muurin pala putosi siinä suuntahässäkässä. Hyvin edettiin tästä kepeille asti, ja taas oli ohjaajalle epäselvää, mitä kannattaisi tehdä. No, ensi kerralla tiedetään, että ei kannata sit valita sitä haasteellisinta vaihtoehtoa eli tässä tapauksessa takaaleikkausta kepeillä. Taas kepeiltä 5. Vauhdilla maaliin, tulos 10vp, aika 43,74 (ia 47,00). Tästä voi päätellä, että yliaika ei tule olemaan vaarana vastaisuudessakaan Nauru. Kepeillä sössiessä meni varmastikin 4-5 sekuntia.
Kaiken kaikkiaan jäi tosi hyvä fiilis ekoista kisoista. Tätä lisää Cool.
Ps. Kiitokset seurasta ja tsempityksestä Jaanalle ja Kaisille sukulaistyttöjen kanssa! Olipa mukavaa nähdä Hymy! Pieniä odotuksia tuntuu meihin nyt kohdistuvan, joten toivottavasti emme tuota pettymystä Silmänisku.