Ihana aurinko!!! Tuntuu ihan kesältä, koirat ovat uineet Vanajassa muutamaan otteeseen. Tiistaina käytiin Sirkun ja Hannan kanssa ihailemassa mm. Paavon menoa E-HKK:n agikisoissa. Tavattiin muitakin tuttuja ja lisäksi netistä tuttuja. Oli kivaa nähdä ihminen nimimerkin takaa, toivottavasti törmätään Piinan kanssa toistekin. Paavo kiri upeasti toiseksi agiradalla, hienoa Paavo&Sari, "vesikoirat" maailmankartalle ;)!
Eilen oli omat agilitytreenit. Monan kanssa tehtiin rataa aina välillä palkaten. Edelleen kepeillä vaivaa rytmihäiriö. Täytyy koittaa kotipihassakin noillla omilla viritelmillä harjoitella. Leikkiminen ja lelulla palkkaaminen sujuu, tiukassa tilanteessa nami auttaa. Muuten Mona loikki entiseen malliin :).
Mocca teki (myös) keppejä. Harjoiteltiin muutaman esteen pätkillä KUUNTELEMISTA, joka välillä unohtuu, ja mun omaa ohjausta tietenkin. Välillä kuulemma kulmikasta eikö kovin sujuvaa :O. Kontakteja otin itsekseni, hyvin pysähtyi. Lopuksi aitasarja nousevilla rimoilla, Moccan mielestä se oli ihan huippuharjoitus, leikkipalkka aitojen päätteeksi ja sai mennä KOVAA. Joskus rimat lentelevät, taitaa olla tähänkin syynä "hiukan" haparoiva ohjaus. Nyt saatiin kuitenkin nähdä upeat hypyt ja vauhdilla =D.
Tänään oltiin Sarin sekä Paavo- ja Roope-poikien kanssa lenkillä Kankaantaka-Visamäki (uimaan!)-Myllymäki -akselilla. Aikaa saatiin kulumaan vajaat pari tuntia. Kivaa oli kävellä upeassa säässä ja jutella pääasiassa koirista (mistäpä muustakaan ;)). Kiitos seurasta!
Viikonloppuna koulun päättäjäiset ja Veeti leirille. Saas nähdä kenellä eniten tulee ikävä...