Onhan tästä jo kauan puhuttu, toiset (huiput) osaa sitten toteuttaakin Silmänisku.

Menoa metsässä

Joo, ja ollaan mekin treenattu. Metsäagia tosin vaan yhden kerran kokeiltiin. Ihan hauskaa, täytyy etsiä vaan sopiva paikka ja alkaa treenaileen. Kentällä on harjoiteltu erinäisiä kuvioita, välillä hyvinkin ajatuksen kanssa ja välillä ilman ajatusta Nolostunut.

Häiriökoirana Moccan kanssa oltiin maanantaina JANKK:n agialkeisiin hakeneiden yhteistyötestissä. Ihan mukavasti varmaan häirittiinkin, ääntä, menoa ja meininkiä kun on Kieli ulkona . Lisäksi kahteen kertaan on juoksenneltu ihan ihmisten kunnon kohottamseksi. Alku- ja loppulenkille pääsivät koiratkin mukaan. Länderipojat Gromit ja Totti, aussi Pongo, bc Noppa, kelpie Fria ja perropimut aika lailla hyvässä sovussa Hymy. Juoksutreeniä on rajoittanut ihmisellä itsellään oikean takareiden lievä revähdys Otsan rypistys.

Tänään ikävässä säässä agilityohjausharjoitusta ja illalla agikoutsien "palaveri". No okei, kyllä siellä ihan asiaakin puhutaan Silmänisku.

Tämä lauantai on myös Lapsettomien lauantai, joten asiasta runsaasti omakohtaistakin kokemusta omaavana toivotan kaikille omasta tahdostaan riippumatta lapsettomille

VOIMIA JA AURINKOISEMPIA AIKOJA!

Huomenna on äitienpäivä, joten

ONNEA KAIKILLE ÄIDEILLE!

Ps. Tästä taitaakin tulla myös markkinapalsta: Myydään hyvään kotiin Salme Mujusen Tie tottelevaisuusvalioksi ja Saalisvietti koiraharrastuksessa.