Lauantaina tytöt pääsivät lenkille hurmaavan Otto-cardin kanssa. Otto oli varsin mukavaa seuraa, sovittiin menevämme toistekin rämpimään pellolle :).

Sunnuntaina oli vuorossa Vanajan vesikoirien (;D) ensimmäinen agilitypäivä JANKK:n hallilla. Mukana olivat ekassa ryhmässä Sarin opastamana Anni&Luna (nuori portugeesineito), Pia&Tico (portugeesiherra), Aino&Toto-lagottoherra sekä Riikka&Dudu (perroneiti). Kaikki olivat innokkaita ja rohkeitakin, tästä on hyvä jatkaa agilityn saloihin syventymistä :)! Toisessa ryhmässä olivat Pia&Cola-perroneiti, Hannele&Tinka (portugeesirouva) ja Piccis ja mä. Treenattiin kontakteja, takaaleikkausta kepeille ja takaakiertoja. Radalle pääsivät myös lähes-vesikoira Paavo-mudi ohjaajanaan päivämme koutsi Sari. Teidän meno on huikaisevan hienoa! Kaikki olivat sitä mieltä, että ei muuta kuin seuraavaa kertaa järjestämään. Suurkiitos Sarille päivän annista ja kaikille mukavasta treeniseurasta =D! Ps. Seuraavalla kerralla kamerat mukaan ja koitetaan sitten muistaa niitä käyttääkin!

Mona pääsi sitten illemmalla ei lauantai-, vaan sunnuntaitansseihin. Kokeiltiin eri musiikkien sopimista sekä koiran että ohjaajan askelluksiin. Laitettiin siis vaan musiikki soimaan, ja koiran kanssa liikuttiin ympäri kehää reippaassa tahdissa ja improvisoiden eri liikkeitä. Treenikaverit ja koutsi Petronella kommentoivat sitten, mikä musiikki näytti ja kuullosti parhaiten sopivalta. Mulla on kyllä joku pakkomielle espanjalaiseen musiikkiin (tai ainakin espanjankieliseen), niinpä sitäkin taas kokeiltiin. Aika tuttu jonkun Julion biisi "Amor, amor" oli yhtenä versiona hyvän tuntuinen. Joku ABBAkin oli aika kiva. Mona keksi vuoroa odotellessa, kun oltiin käyty normiliikkeet läpi, kiivetä puomin alastulokontaktille, ja 2-on-2-off ja kas, pakkohan rouva oli palkata. Muutamia kertoja rouva sitten haki namin tehden hienon kontaktin =D. Hyvin on vielä muistissa...