Kesä meni lomaillessa, mitään ihmeitä ei saatu aikaan.

1314447034_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Treeniä on ollut kohtuullisesti, lepoakin sopivasti. Kesäkuussa olimme Niinu-Liina Linnan iltakoulutuksessa ja Elina Jänesniemen koulutusviikonlopussa. Elinan koulutuksessa oli teemana kepit ja kontaktit ja Moccahan kepitteli anturansa puhki Hitti-areenalla Otsan rypistys. Onneksi aika nopsaan iho palautui. Ihan huippua joka tapauksessa päästä näiden huippujen koulutuksiin! Ne on niin pro Hymy.

Agilityn SM-kisoissa edustimme JANKK:a joukkueessa. Tehtiin oikein hienoa rataa kolmanneksi viimeiselle esteelle saakka. Sain sitten käännettyä Moccan sen oikean putken pään ohi sinne väärään. Muuten mukava reissu ja kokemus, ehkä seuraavan kerran olen viisaampi ja kokeneempi. Sunnuntaina ajelin vielä katsomaan kisoja, kun melko lähellä olivat.

Juhannuksesta alkoi loma Nauru. Jussia vietimme Jämsässä perinteisin menoin. Seuraavana viikonloppuna otimme suunnaksi Varsinais-Suomen, Kaarinan ja Kustavin. Kaarinassa pääsimme mukaan Nadador-kennelpäiville agin ja virekoulutuksen merkeissä. Mocca oli helppo leikitettävä ja hyviä ohjeita saimmekin Teivaisen Elinalta vireen hallinnasta saalisleikin keinoin. Siitä jatkoimme Kustaviin vaarin ja Ailan "mökille", joka on kyllä lomaparatiisi Suomen mittakaavassa.

Veeti Einari lähti seuraavaksi viikoksi ilman isiä ja äitiä Prahaan salibandyturnaukseen. RuRu Gold -99 toi pojan kotiin voitettuaan turnauksen lähestulkoon näytöstyyliin. Hienoa pojat!!! Tällä välin äityli ja isukki pistäytyivät pikavisiitillä Tallinnassa ja pelasivat golfia ja harrastivat agilitya mm. Agirodussa. Agirotu oli mukava tapahtuma illanviettoineen, eikä vähiten hyvän seuran ansiosta Silmänisku, vaikkei tuloksilla ollut retostelemista silloinkaan. HYLlyjä ja kai yksi 5 ja 10.

Mocca käväisi luonnetestissä omalla kentällä saaden moccamaisen arvion ja 95 pistettä. Tulos ei erityisemmin ihmetyttänyt, ainoastaan taisteluhalua olisin kuvitellut olevan enemmän. Näin tällä kertaa kuitenkin.

Riinan luona ehdimme käydä seuraavalla viikolla ja pääsimme Vuorelan Lotan koulutukseen nimpparisunnuntaina. Lotta oli tosi jees kouluttaja, suosittelen Lottaa(kin) Hymy. Juvalla pistäydyimme seuraavalla viikolla. Yhtään punkkia ei tarttunut matkaan eikä myöskään ongenkoukkua Virtasen takalistoon, kuten viime vuonna. Säästyimme siis yölliseltä taksiajelulta Mikkelin ensiapuun Kieli ulkona. Omissa kisoissa 30.-31.7. en kisannut, oli hiukan motivaatio hukassa, kun Agirodussa ei mikään onnistunut. Olin vaan hommissa ja sainkin viikonloppuvieraiksi Katjan, Lotan ja Tommin Pusu.

Elokuussa alkoi työt. Rapujuhlia ja muitakin kekkereitä on juhlittu. Lisäksi olen saanut seurata PM-agia Liedossa, Janitan (ja joidenkin muidenkin) radat olivat jälleen ihokarvat pystyyn nostattavia. Huippua!!

Syyskuussa tiedossa treeniä (Suoknuutin Jaakko ja Rannikon Timo näillä näkymin) ja vähän kisaakin. Ja Virtasen pikkuveljen eli Eppu-sedän 40-vuotisjuhlat Yllättynyt. Lokakuun isoin juttu on matka Ranskaan agilityn MM-kisoja seuraamaan. Näitä ja syyslomaa odotellessa Silmänisku.

Tytöt vielä näyttävät miten peltolenkin lopuksi häivytään pölypilveen.

PS. Jestas, ihan meinasi unohtua! Mocca tykitteli nollavoittoon Tampereella ja sai ekan SERT-A:n Nauru.

On se <3. Kiitos Monalle ja Sannalle tsempityksestä ja kuvauksesta!