Tämän viikon lopulla meillä Moccan kanssa oli varsinainen agiputki: normaalit keskiviikkotreenit, torstaina agiränkkärit (oman seuran epäviralliset harjoituskisat) ja perjantaina hyppelimme Hyvinkäällä.

Keskiviikon rata (c) Jari Kangas, takaakiertoja, välistävetoja. Kokeiltiin näitä ihan käsiohjauksella ja kropan kääntämisellä. Mocca on tosi tarkka, lukee ohjaajan kättä, liikettä ja suuntaa (ja kai vähän kuuntelee ääntäkin Silmänisku). Kääntyy vaikka pennin (nykyään sentin?) päällä, vauhtia ja intoa riittää! Rata sujui suht hyvin, muistaakseni aikakin olisi ollut kova. Hiottiin kuvioita 1-7, 13-14 ja 14-17. Kontaktit oli melko hyvät, pysähtyy, mutta ei vielä ihan ilman käskyä. Mielestäni me ollaan kuitenkin kovasti kehitytty viime kesästä Cool.

Torstain radasta ei sitten hirveesti kuitenkaan kannata retostella Nolostunut. Oltiin ekaa kertaa kisaavien medeissä. Santtu Stenberg oli kehitellyt aika haastavat kuviot, heti toisena oli puomi, jossa putkensuu ihan vieressä. Siitä vielä selvittiin, kun jätin Moccan siivekkeen taakse ja vein puomille vähän vekaten. Kolmosmuuri jees, sitten piti mennä A:lle jyrkästi oikealle, mutta mutta... Putki oli sitten ihan siinä nenän edessä. 5-14 esteet olikin aika hässäkkä putkia, muuria, pituus ja aita jossain välissä ja lopuksi keinu kahden putken välissä, huh! Mocca irrotteli ihan iloksensa, ehdittiin (tai m ehti) nimittäin 7 (seitsemän!!!) ylimääräistä estettä, ja aika meni vain 1 sekunnin yli. On se aikapeli Kieli ulkona.

Perjantaina tehtiin Hyvinkäällä pikkuharjoituksia: kontakteja, keppejä, takaakiertoja, välistävetoja ja pimeää putkikulmaa. Hyvin meni Hymy. Nyt huilataan ja koitetaan ulkoilla napakassa pakkasessa nutut niskassa.

Mona on harrastanut tanssia sunnuntaitreeneissä. Työn alla peruutuksen suoristaminen, menee helposti vinoon, pylly oikealle Monasta katsottuna. Perusjutut tehdään joka kerta. Viimeksi harjoiteltiin liikkeessä palkkaamista. Itsekseen otimme hihnan noutamista. Ihme-espanjatar kyllä, kun se osaa noudonkin ihan melkein opettamatta Hymy, samoin takaakierron. Lisäksi ollaan kotona naksuteltu vatiin astumista. Aloitettiin etujaloista ja nyt takajalat menee, joskus eksyy etutassukin samaan aikaan. Rouva on vaan niin kovin touhukas, ja toheltaa naksun toivossa kauheella höyryllä. Hiukan kun malttaa rauhoittua, hoksaa todella nopeasti, mitä ajetaan takaa. On se niin viisas <3.

Piccarainen on hiukan harjoitellut jumppapallon päälle nousemista. Etutassut nousee hienosti ja epäröimättä, päälle hyppääminen vaatii vielä kannustusta. Muutaman kerran on onnistunut, hyvin keskittyneesti m tuumaa aina, että mitähän nyt akka odottaa ja kovasti hääkin tahtoo miellyttää <3.