Taas on tapahtunut kaikenlaista. Sunnuntaina taimemme lähti Sami Hyytiän (ja muiden aikuisten) hoiviin futisleirille. Leiri oli hieno kokemus :), futisjulkkiksia olivat tavanneeet ja kovasti harjoitelleet. Ja hauskaakin pitäneet. Veeti oli saanut kunniamaininnan: oli kuunnellut valmentajia, tsempannut vielä viimeisessäkin pelissä, kannustanut muita ja ollut esimerkillisen reipas futaaja =D.
Koirien kanssa käytiin uimassa ja kentällä koiratanssin parissa pyörähtämässä. Tosin Mocca pääsi hiukan harjoittelemaan kontaktia (emäntään), kuuntelemista ja lopuksi kahdeksikkoa yhdellä aidalla, kontaktiesteistä puomia ja A:ta, ja keppejä. Hienosti kulki :). Monakin tepasteli keinulla ja söi lihapullia tanssien päätteeksi.
Maanantaina taas uimaan ja Ilmi-mummua katsomaan. Tällä kertaa märät koirat odottivat tosin autossa. Sitten kurvasimme kentälle naksuttelemaan Monan kanssa keppejä. Harjoitukset jatkuvat kotona takapihalla.
Tiistaina lenkkeilimme vesikoiraporukalla, mukana oli portugeeseja Tico Pian S:n kanssa, Minka ja Stella Hannelen kanssa, ja perroja Cola Pia V:n kanssa sekä meidän M&m. Mustat koirat jylläsivät, m oli ainoa "vääränvärinen" ;). Pääsivätpä innokkaimmat taaskin pulahtamaan. Mukavaa oli, kiitos kaikille seurasta ja mielenkiintoisista keskusteluista :).
Keskiviikkona eli tänään Veeti tuli kotiin :). Agitreenit menivät molemmilla tytöillä TOSI hyvin, olen mielettömän tyytyväinen kumpaankin (ja vähän kai itseenikin ;)). Monan kanssa tehtiin keinu, puomi, putki, pussi, kepit ja rengas. Tehtiin rata kahteen otteeseen ja meni hyvin, pitkät kepitkin ilman rytmihäiriötä :). Olisiko harjoittelu tuottanut tulosta vai oliko vaan tuuria, en osaa sanoa... Toinen harjoitus oli aita x4, putki, putki. Varmistamalla oman rintamasuuntani Mona meni varmasti oikeisiin päihin. M oli tosi reipas ja yhteistyöhaluinen, haki itse keinulle ja kepeille. Hieno rouva!!
Mocca pääsi harjoittelemaan vähän samantapaisia juttuja. Aita x4, putki, putki. Aitojen välissä pyrkii välillä kiinni muhun, mutta kun hiffas, mitä haetaan, meni hienosti. Putketkin löytyivät samoilla keinoilla kuin M:n kanssa. Sitten tulikin vähän kieputusta. Samaa aitasarjaa, mutta niin, että eka hypätiin, toisen ohi (välistäveto? no, koira vinoon, ohjaus niin, että mä jäin koiran ja ohitettavan esteen väliin ja valssilla ohi tokasta), kolmas yli ja neljännen kierto takaa ja hyppy, sitten kepeille. Moccalla oli vinokepit aika suorassa. Oli kuulolla tosi hyvin, jaksoi keskittyä (ja odottaa omaa vuoroaankin ;)). Ihan uskomattoman reipas ja ihana koira!!! Itselle noottia ketteryyden puutteesta. Voisi kuulemma pyrähdellä ihan silloin tällöin... Mutta tosiaan: nyt välähti valoa putken päässä, ehkä meidän harrastamisesta vielä joskua tuleekin jotain =D. Kiitos vielä koutseille, Marjolle ja Timolle!! Jäi tosi hyvä mieli tämän päivän treeneistä!