Pikaraporttia tämänpäiväisestä Timo Rannikon agilitykoulutuksesta. Tässä rata:

Meillä toimineet kuviot olivat seuraavanlaisia. Kolmosella pakkovalssi (vasemmalla kädellä vastaan, oikea käsi ja käännös AJOISSA) siivekkeen takana, samantien valssi ennen nelosta. Heti nelosen jälkeen oikealla eli vastakkaisella kädellä haltuun, vetoa oikealle, oman liikkeen kinja kohti puomin päätä, lähetys muurille ja putkeen. Tavoitteena oli, että itse en mene edes muurin lähelle. No, Mocca on kai sen verran epävarma, että joskus irtoaa ja joskus ei. Takaaleikkaus ennen muuria ja piccis oli melkein menossa putkeen, kunnes epävarmuus iski ja piti kääntyä oikealle kysymään ja valita se väärä pää. Tässä kohdassa tehtiin siis haltuunotto- ja irtoamistreeniä. Lelupalkan pudottamista pitäis tehdä. Muurin takana vastaan, heitto ja takaaleikkaus kasille. Ysille heitto aika helposti ilman sitä virhettä, että olisi tehty 10 väärästä suunnasta. Oli tarkoitus kiertää vasemman kautta (sujuvampi tie ilman vauhdin hiipumista), mutta Piccis kääntyy kyllä vaikka pennin päällä eli kiepattiin oikealta ympäri ja kympille. Joku teki ysillä jaakotuksen, mikä toimi sekin. Joku taas valssasi ysille, täytyy siinä muistaa tehdä valssi niin, että ehtii kääntää kropan ja liikkeen kympille. Timo suositteli kaikille kepeille vientiä aidan 11 oikealta puolelta, itse olin taas ajatellut toisin. Tehtiin kuitenkin neuvon mukaan. Taisin jopa ehtiä valssaamaan ennen keppejä. Putkeen erehdyttiin väärään päähän, valssi keppien jälkeen korjasi asian. 16 pakkovalssi, 17-18 kiepautus, 19 valssi ja työntö takaakiertoon. Muurille ja putkeen samalla tavalla kuin alussa. Kepeille oli aika paha kulma, näitä pitäis treenata PALJON ja keppejä itsenäisemmin, niin että voin ottaa etäisyyttä. Tässä olisin voinut itse liikkua suoraan A:lle ottamaan vastaan, mutta kun mä kuljen Moccan vieressä kepeillä ja jään sitten jälkeen, kun se sinkoaa jonnekin. Eli keppitreeniä... Kontaktit taas ok. Harjoiteltavaa on (heh) mm. noi keppijutut ja käännökset niin, että myös itse liikun, liikkeessä palkkaus eikä aina kädestä pysähtyneenä. Timon mielestä Mocca on kuitenkin "hauska eläin" ja "ihan liekeissä" radalla Nauru.

Eilen rotupalaverissa aikaa kului hiukan turhanpäiväisyyksiin ja jäi moni tärkeä asia käsittelemättä. Harmi, kun ei tiedä milloin saadaan seuraava tilaisuus näistä keskustella isolla joukolla Otsan rypistys. Kivaa oli tavata tuttuja kuitenkin Hymy.

Monan kanssa vielä tanssataan illalla Kieli ulkona. Äsken sai rouva huutia, kehtasi varastaa mun ruisleivän pöydältä Huuto.